Alle kosten op een rij

Wat kost een verhuislift ?

Ontdek hier alles wat je moet weten!

Ben je op zoek naar een nieuwe carrière als verhuizer of overweeg je de vervanging van je huidige verhuislift? Dan ben je hier aan het juiste adres! In deze blogpost gaan we dieper in op de kosten van het kopen van een verhuislift en waarom het een verstandige investering kan zijn voor jouw bedrijf.

De vanaf prijs voor het kopen van een verhuislift

Laten we meteen met de deur in huis vallen: de kosten voor het kopen van een verhuislift kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de hoogte en capaciteit van de lift, de technologische kenmerken en de leverancier. Over het algemeen kun je voor een nieuw verhuislift echter uitgaan van een vanaf prijs van 58.950 euro.

Efficiëntie en gezonde medewerkers

Als bedrijfseigenaar is het van essentieel belang om te kijken naar de kosten, maar ook naar de efficiëntie en de gezondheid van je medewerkers. Een verhuislift kan hierbij een belangrijke rol spelen.

Voordelen van een verhuislift voor bedrijven:

  • Efficiëntie: Met een verhuislift kunnen zware voorwerpen snel en veilig naar boven of beneden worden getransporteerd, wat resulteert in een efficiënter verhuisproces en tijdsbesparing.
  • Gezondheid van medewerkers: Het tillen van zware objecten kan leiden tot blessures en vermoeidheid bij medewerkers. Door gebruik te maken van een verhuislift verminder je dit risico en creëer je een veiligere werkomgeving.
Kosten verhuislift
Aanschaaf en onderhoud

Onderhoudskosten en keuring

Naast de aanschafkosten van de verhuislift is het ook belangrijk om rekening te houden met de onderhoudskosten en de keuring van de lift en de bijbehorende wagen.

Onderhoud van de verhuislift

Als je een nieuwe verhuislift van Dreamlift koopt, kun je profiteren van een speciale aanbieding. De eerste vier keer dat de lift gekeurd moet worden, worden de keuringskosten gedekt door Dreamlift Europe. Echter, de kosten voor het onderhoud van de wagen zijn voor eigen rekening. Hierbij moet je rekenen op de kosten van het onderhoud van een bestelauto die veel rijdt.

Conclusie

Hoewel de aanschaf van een verhuislift initieel een investering kan lijken, wegen de voordelen op het gebied van efficiëntie, gezondheid en professionaliteit vaak ruimschoots op tegen de kosten. Als bedrijfseigenaar is het belangrijk om te blijven investeren in hoogwaardige apparatuur en technologieën om concurrentievoordeel te behouden en je medewerkers een veilige werkomgeving te bieden.

Klaar om samen te werken?

Laten we samenwerken aan het verwezenlijken van jouw doelen! Jouw tevredenheid is onze prioriteit, en we staan klaar om je te ondersteunen bij het maken van de beste keuze voor jouw behoeften.

Nederland

+31 851300060
Info@verhuisliftkopen.nl

Willemskade 10
3114 CP Schiedam
Nederland